2014. jún 15.

Klubhűség Mesterfokon

írta: 91#Lacika
Klubhűség Mesterfokon

Tudom, korábban azt írtam, hogy ezen a blogon csupán meccsekkel, eseményekkel kapcsolatos szubjektív írásokat olvashattok, azonban a jelenlegi pangás megváltoztatta a véleményem. A Progym-szurkolók nagyon szeretik a csapatukat, éppen ezért szeretném azt, hogy minél többen olvassunk, beszélgessünk a piros-fehérekről, még a vébés fociláz közepette is. Fiatal kapusunkat, Szakács Mestert faggattam ki egy kicsit, a csapatról, a Galaci ajánlatokról, és az alfalvi falunapok sörivási szokásairól. Na persze, ez utóbbi csak vicc volt.

mester92.jpg

Hogy telnek a napjaid, mik a terveid a nyárra nézve?
– Köszönöm szépen, nagyon jól telik a nyaram, nagyon vártam már, hogy elkezdődjön a foci vébé. Igazából nincs sok tervem, várom, hogy elkezdődjön a felkészülés. Egyébként Molnár Szabival dolgozom együtt, kőműves munkát végzünk.

Ősztől gondolom maradsz a Progymnál...
– Tárgyaltam már a vezetőséggel, és igen, sikerült megegyezni, ősztől is piros-fehérben fogok védeni. Az az igazság, hogy nem is akarok elmenni, nagyon jól érzem magam itthon.

Meg sem fordult a fejedben esetleg a távozás gondolata?
– Nem. Egy ilyen jó szezon után nem szívesen hagynám itt a csapatot, nagyon jó a hangulat, minden a legnagyobb rendben van.

Galacon nagy erősítésekbe kezdtek, állítólag több gyergyói játékost is csalogattak. Esetleg téged is megkerestek?
– Igen, megkerestek, de nemet mondtam, és nemet mondanék bármilyen ajánlatukra. Hiába a nagy pénzek, köszönöm szépen jól érzem magam itthon. Itt van a barátnőm, itt vannak a szüleim, a barátaim, és nagyon jól van ez így.

Kinek szurkolsz a foci vébén?
– Na igen. Épp most is a Svájc–Ecuador meccset nézem közben. A németeket és a hollandokat is szeretem, de inkább a németekkel tartok.

Milyen lesz szerinted a következő szezon Progymja?
– Ezzel kapcsolatban nem tudok sokat mondani. Nagyon örülök, hogy Kiri (Vitalij Kiricsenko – a szerk.) visszajön a csapathoz, annak azonban cseppet sem, hogy mondjuk Laczkó már nem lesz piros-fehérben ősztől. Remélem, hogy jó gárdát sikerül összerakni, és ismét megörvendeztethetjük a szurkolókat.