2014. okt 17.

Minek is kell blog?

írta: 91#Lacika
Minek is kell blog?

Azt hiszem szükség van egy hasonló bejegyzésre, az esetleges félreértések elkerülése érdekében mindenképp. 2010 óta működik a blog, nekem személyesen ez a 125. bejegyzésem, így egyáltalán nem mondhatjuk, hogy ma született bárányról van szó. Ami az elmúlt napokban végbement, az egy komoly megújulás, amire hatalmas szükség volt, de segítség nélkül nem ment volna, ezúton is köszönöm a támogatást. A blog új névvel született újjá, és ahogy azt a legutóbbi cikkben ígértem, létrejött egy Facebook-oldal is, amelyet nyugodt lélekkel lehet már lájkolni. Ez mind szép és jó, de fontosnak érzem, hogy pontosítsunk néhány dolgot, hogy mindenki örömét lelhesse a honlapban.

Olyan kérdéssel is találkoztam az elmúlt napokban, hogy minek is kell a blog, és külön Facebook-oldal neki, ha úgyis ott vannak a csapat hivatalos internetes felületei. Nos, a blog érdekes helyzetben van, mivel teljesen el kell vonatkoztatni a hivatalos oldaltól, de mégis egy csónakban evezünk, hisz egy csapatért, egy klubért, egy színért dolgozunk. Mielőtt bárki is azt hinné, hogy az elmúlt napok változásai a Progym szurkolóinak megosztása végett mentek végbe, szeretném, ha ismét átgondolná azt amit mond. A Gyergyószentmiklósi Progym egy nagy jégkorongcsalád, és ha neccharisnyás vénasszonyok potyognának az égből, akkor sem lehetne megosztani a szurkolóit. A blogon (értsd itt a Facebook-oldalt is) nem fognak hírek megjelenni, csupán véleményt alkotunk azokról az információkról, amelyeket a hivatalos oldal közöl velünk.

progym_karcfalva.jpg

Elsődleges célunk nem a szurkolók tájékoztatása, hanem szubjektív cikkek írása, amelyekből minden piros-fehér levonhatja magának a következtetéseket. Azt szeretnénk, hogy egy erős szurkolói mag alakuljon ki az oldalon, amely nem csak a klaviatúra előtt-, hanem ha lehetséges, a mérkőzéseken is bizonyítsa a klub iránti eltökéltségét.

Olvassátok a hivatalos oldalt, értesüljetek a legújabb hírekről, néha pedig nézzetek fel a blogra is, mert mi sem fogunk tétlenül ülni. Hosszú évek óta várunk arra, hogy egy igazi kemény csoportot alkossanak a Progym szurkolói, tavaly pedig valami elindult, amelyet hatalmas hiba lenne veszni hagyni. Egy csapatért, egy közösségért, egy családért. Hajrá Progym!