2015. okt 11.

Koncsag: buta hibák miatt kaptunk ki

írta: 91#Lacika
Koncsag: buta hibák miatt kaptunk ki

Csapatunk hátvédje, Koncsag Arnold a blognak elmondta, csakis saját maguknak köszönhetik, hogy elveszítették a pénteki mérkőzést. Négygólos hátrányát dolgozta le egygólosra a Progym, ekkor azonban egy figyelmetlen csere miatt emberhátrányba kerültek, és gólt is kaptak a piros-fehérek. Koncsag elmondása szerint csalódottak voltak, de ez már elmúlt, és csakis a következő meccsekre koncentrálnak.

koncsag.jpg„Az első meccs sokkal jobb volt, mint a második, még akkor is, ha elveszítettük. Színvonalas összecsapást láthattak a szurkolók, azonban sok volt a kiállítás, és egy buta hiba miatt veszítettünk. A második meccsen rengeteg lehetőségünk volt a gólszerzésre, a korong azonban valahogy nem akart bemenni, nem tudtuk kihasználni a helyzeteket. Béres nagyon jól védett, de az utolsó harmadra szerencsére beindult a gólgyártás, és magabiztosan tudtunk nyerni – fejtette ki csapatunk húszasa.

Koncsagot az új hátvédről, Patrik Kramárikról is kérdeztük, aki első két mérkőzését játszotta piros-fehérben. „Két meccs alapján nem lehet, és nem is szabad megítélni egy játékost. Patrik mindenképp hasznára van a csapatnak, de kell egy kis idő, ameddig belerázódik. Úgy gondolom olyan hátvédekre van leginkább szükség, akik felmutattak már valamit pályafutásuk során, tapasztaltak, és irányítani tudják a fiatalokat” – zárta gondolatait.