2010. aug 13.

Fiatalság, bolondság?

írta: 91#Lacika
Fiatalság, bolondság?

     Hamarosan kezdődik az új idény, és sajnos csapatunknál, az elmúlt idényhez képest, egyáltalán nem javult a gazdasági helyzet. Sőt... A Progym vezetősége ismét kénytelen fiatalítani a játékoskereten.

     A kis létszám ellenére, a piros-fehérek játékosállományának száma, tovább csökken. Ördög Tihamér, valamint László Szilamér, főiskolai tanulmányaik miatt úgy döntöttek, hogy nem folytatják a jégkorongozást. Egy másik fontos hiányzó lehet Molnár Zoltán, aki jelenleg külföldön dolgozik, és legkésőbb novemberben állhat a Csíki Csaba és Molnár Szabolcs által irányított gárda rendelkezésére. Péter Zsolt, az Alba Volán farmcsapatánál van próbajátékon, így az ő jövője is kétséges csapatunknál.

    A hiányos keret valamilyen szintű pótlására, hat, 1993-as születésű jégkorongozó csatlakozik a felnőttekhez. Névszerint: Farkas Arnold kapus, Elekes Alpár hátvéd, Csata Szilárd, Király Szabolcs, Ambrus Hunor, valamint Csata-Székely Levente csatárok.

     Molnár Szabolcs edző-játékos a következőket nyilatkozta a Fény Tv-nek, ami a továbbiakat illeti:

" Még két hétig tartanak a szárazedzések, és ha 23-tól lesz jég, akkor a felkészülés ott folytatódik. Még az idény kezdete előtt lesz három felkészülési mérkőzésünk, kettő Galaccal, egy pedig a Steauaval."