2010. okt 24.

Fel a fejjel!!

írta: nL
Fel a fejjel!!

Kedves Progym szurkolók! Eljött az-az idő mikor össze kell szednünk magunkat, és csapatunk mellé kell állni, hisz mindenki abban a tudatban van, hogy vége, ez a szezon elúszott, pedig még korántsem!

Igaz, hogy az alapszakaszban csapatunk nem érte el a 4 közé jutást, viszont még van lehetőség, épp ezért úgy gondolom, most kell melléjük állni, és bíztatni őket.

A Progym fiataljai a bukaresti egyetemistákkal és a Duna partiakkal kell, hogy szembenézzenek a legjobb négy közé való jutásért!  Az alapszakasz után a Progymra még nyolc mérkőzés vár, négy itthon, kettő Galaccal és kettő a Sportullal és két-két visszavágó idegenben. Tehát még nem úszott el semmi! Gondolom az egyetemistákkal való mérkőzések, ha nem is könnyedén de meglesznek, viszont Galac ellen oda kell tenni minden tudást.

A három csapat közötti párharcok november 13.-án veszik kezdetüket, jelenlegi állás szerint a Progym SK első két mérkőzése itthon lesz a Sportul ellen november 20-21.-én.

Mennyünk és bíztassuk a fiúkat!

U.I. Az elmaradt szurkolói találkozóval kapcsolatosan csak annyit, hogy aki IGENNEL szavazott és úgy gondolja, hogy meg is tenné, az próbáljon meg eljönni minden hazai mérkőzésre.  Találkozzunk a csapatunk cserepadja mögött, és onnan bíztassuk őket!!!!

Hajrá PROGYM!!!