2017. dec 18.

Lehet közvetítés Galacról

írta: 91#Lacika
Lehet közvetítés Galacról

Mint ismeretes, december 20-23. között rendezik Galacon a Románia Kupa idei kiírásának küzdelmeit, nekünk pedig természetesen szándékunkban áll elutazni a Duna-partra, hogy a megszokott módon közvetítsük a mérkőzéseket. Természetesen ez nem csak rajtunk múlik, hisz ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson, ismét önökre, rátok szurkolókra van szükségünk. Vagy épp „szükség lenne szükségünk.”

miiikm.jpg

Ezúttal is anyagi támogatásra számítunk annak érdekében, hogy minden zökkenőmentesen menjen, hisz a mérkőzések közvetítése mellett, egyéb költségek is vannak. A korábbiaknál most még fontosabb lenne a támogatás, hisz több napra utaznánk Galacra. A külföldről történő utalásra is van lehetőség, ehhez Keresztes Zoltánnal kell felvenni a kapcsolatot.

Újdonságnak számít az eddigi munkánkhoz képest, hogy – a Sportul Studentesc elleni mérkőzés kivételével – a Csíkszeredai Sportklub találkozóit is közvetítjük. Ez a Csíkszeredai Sportklub Szurkolók Egyesületével kötött megállapodásunk nyomán jön létre, a kék-fehérek mérkőzéseinek közvetítési költségeit viszont értelemszerűen az egyesület biztosítja.

Az eddigi tapasztalatokból kiindulva bizakodóak vagyunk, mivel a szurkolói közösség minden egyes alkalommal megmutatta, hogy fontosnak tartja a munkánkat, és egy emberként állt a felhívásaink, kezdeményezéseink mögé. 

A felajánlani kívánt összeget december 20. (szerda) délután 16 óráig lehet felvinni a gyergyószentmiklósi Nagyáruház első emeletén található Senior Férfiruha Szaküzletbe, Imbrea László (Lassza) barátunkhoz. Köszönünk minden támogatást.

 Keresztes Média