2010. máj 26.

Újdonságok a klub háza tájáról

írta: nL
Újdonságok a klub háza tájáról

A tegnap esti éves beszámolón megtudtuk, hogy úgy a vezetőség, mint az ott összegyűlt kis hoki barát közösség elfogadta a 2009/2010-es szezon végkifejletét.

Úgy a játékosok értékelése mint a román bajnokság IV. helyezése elfogadott eredmény volt játékosainktól.

Amint a gyűlés folyamán kiderült csapatunknak komoly anyagi nehézsége volt az elmúlt évben, mivel a megígért pénzösszegek sem kerültek be a sport egyesület kasszájába.  Talán ennyit a múltról, mert ezen már változtatni nem lehet.

A jövőről viszont, Mezei János polgármester úr, ígéretet tett arra, hogy a 2011/2012-es szezon kezdetéig igyekeznek megoldani a jégpályához vezető útszakaszt, egy új aszfalt szőnyeggel, és az önkormányzathoz tartozó jégpályán is szeretnének munkálatokat végrehajtani. Mint amit már tudunk, a jégpálya miatt nem tud indulni csapatunk már második éve a román-magyar közös MOL Liga bajnokságban. A jégpálya elkészülése óta sajnos nem volt semmiféle újítás elvégezve, de most erre is ígéret van kilátóba, hiszen felszeretnék újítani a jégnek a hűtésrendszerét, a tetőszerkezetet és a palánk/plexiüveg kicserélését. Ezek azok a legfontosabb tényezők, amiket kötelező elvégezni a pályán, hogy üzemképes legyen. Ezzel jelezte polgármesterünk is, hogy mivel a jégpályát kell újítani, ezért sajnos a klubnak nem tud pénzt ígérni.

Még meg kell jegyezzem, hogy csapatunk kerete többnyire marad a 2009/2010-es évihez, viszont Ördög Tihamértól és valószínű László Szilamértól „elbúcsúzunk”, mivel tanulmányuk továbbfolytatása érdekében a klubtól megválnak.

Egyelőre végleges szponzorokról, új játékosokról nincs hír.

A Progym Managementje továbbra is végzi szívvel-lélekkel a munkáját.