2017. jan 27.

Lehetőség van az idegenbeli mérkőzések közvetítésére

írta: 91#Lacika
Lehetőség van az idegenbeli mérkőzések közvetítésére

A gyergyószentmiklósi Keresztes Média jóvoltából lehetőség nyílik, hogy a csapat idegenbeli mérkőzéseit is figyelemmel követhessük, főleg a rájátszásban. A legutóbbi galaci mérkőzésünket már jó minőségben követhettük a Facebookon, azonban ahhoz, hogy folytatni lehessen a kezdeményezést, támogatók segítségére van szükség.

kmkep.jpgFotó: Daniel-Maximilian Milata

 A Keresztes Média jóvoltából jó minőségben követhettük a csapat galaci mérkőzését, az elképzelések szerint pedig a rájátszásban a Progym összes idegenbeli mérkőzését figyelemmel követhetnénk. Ahhoz, hogy ez sikerüljön támogatókra van szükség, akik anyagi hozzájárulásukkal a következőket biztosítanák a stáb számára: az útiköltség finanszírozását, a felvételhez szükséges feltöltő kártya kifizetését, valamint két egymás utáni idegenbeli meccs esetén a szállás költségeinek rendezését.

A gyergyószentmiklósi Senior Férfiruha Szaküzlet már jelezte, hogy támogatja a kezdeményezést, de további lelkes szurkolókra, vállalkozókra van szükség. A brassói kiszállás 130 lejbe kerül, a rájátszásban azonban – figyelembe véve az előbbiekben felsorolt tényezőket – nőhet az összeg. Aki támogatná az elképzelést, Keresztes Zoltánnal veheti fel a kapcsolatot a 0743-897.310-es telefonszámon.