2011. feb 12.

Kikaptunk Bukarestben!

írta: 91#Lacika
Kikaptunk Bukarestben!

      Vereséget szenvedett a Progym, a ma délutáni Sportul Studentesc elleni találkozón. Ennek értelmében az 5. helyért folyó küzdelemnek nincs vége, holnap 14:00 órától ismét egymásnak esik a két csapat. Az biztos, hogy a Progym szurkolói számára érthetetlen, és ugyanakkor felfoghatatlan ez a vereség...

      Két harmadon át vezetett csapatunk, hogy aztán 20 perc alatt minden a feje tetejére álljon, és az "egyetemisták" megnyerjék a mérkőzést. Csapatunk pontkirálya, Péter Zsolt szerzett vezetést, már a második percben, ezt pedig Bálint Lóri gólja követte. A Sportul ugyan szépített, de nem úgy nézett ki, hogy bármi fajta meglepetést tudna okozni a piros-fehérek ellen. A második felvonás csak egy gólt hozott, ez pedig Basilidesz László nevéhez fűződik. 1-3. A harmadik harmad csak formalitásnak tűnt, de rémálom lett a vége. A hazaiak négy gólt szereztek, a Progym pedig némán állva az események körül, nem tudott ezekre válaszolni. Nyert a Sportul... Óriási meglepetés, mivel ebben az idényben a két csapat közötti mérkőzéseket mindig a Progym nyerte. Nem magyarázható mással ez a vereség, mint balszerencsével, vagy a jól ismert "gyergyói betegséggel",  a rövid zárlattal... Szívből reméljük, hogy a holnapi mérkőzést követően jobb hírekkel számolhatunk be, hisz mindannyian Progym győzelmet szeretnénk látni.

      Te mit gondolsz, miért kapott ki a csapatunk? Balszerencse? Túlságosan elbízták magukat a fiúk, vagy csak egyszerűen jobbak voltak a fővárosiak? A hozzászólásokban megoszthatod a Progym szurkolóival gondolataidat!