2011. nov 20.

Esélye nem volt a Sportulnak

írta: 91#Lacika
Esélye nem volt a Sportulnak

Az első összecsapásra a gyergyószentmiklósi müjégpályán került sor ahol hozzávetőlegesen 230 néző buzdította csapatunkat . A vezetést a hazai csapat szerezte meg amikor a kilencedik perc felénél járva Sára érvényesitette Neagos Bogdan átadását.Ezután hét perc feszült játék kővetkezett ugyanis a tizenhatodik percben Bilibok László emberhátránybol  játszotta ki az egyetemisták védelmét és jutatta a korongot az ellenfél kapujába . Igy tehát kialakult az első harmad végeredménye a 2-0.

A második harmad első és eggyetlen gólját Ambrus Alpár szerezte csapatunk számára a hatodik percben . Miután több gól nem született ebben a harmadban Csomortáni Zsolt játékvezető a hátralévő játékidőben igencsak sűrűn kellett a kispadra küldje mindkét csapat játékosait,hiszen a játékosok között egyre fórróbb lett a hangulat.

A harmadik harmad több, mint fele a második harmad szellemében telt mignem a tizennegyedik percben Hutuleac átadásábol Tanase Daniel emberelőnyből a korongot Szakács Szabolcs kapujába jutatta . Erre a golra a hazai gárda rögtön még ugyanabban a percben válaszolt. Ekkor Ambrus Alpár örvendeztette meg a publikumot. Kémenes Balázs tanitványai ezekután nem töltötték fölöslegesen az időt a jégen hisz a tizenötödik percben Székely átadását váltotta gólra Orbán Szabolcs. Két percel később megszületett a mérkőzés utolsó gólja amit Daradics Csaba szerzett emberelőnyben Sára és Ambrus átadásábol. Az igy kialakult végeredmény tehát 6-1 lett a piros-fehérek javára.

Második meccs

A mérkőzés több-kevesebb lendülettel indult mindkét csapat számára.

A játékbaledülés érdekében a negyedik percben Daradics Csaba szerzett gólt a hazai csapat számára Fejér Hunor átadásábol.A Ghita Marian szabálytalankodása révén emberelőnyt szerző Progym játékosai kihasználva a lehetőséget újbol bevették az egyetemisták kapuját . Ezt a gólt Orbán Szabolcs szerezte. Az első harmad végére az úgymond fiatalok számára is termett babér ugyanis Csergő Hunor passzát Csata Székely Hunor tudta gólraváltani ezzel beálitva az elsőharmad végeredményét a 3-0.

A második harmad inkább az egyetemisták bütetéseiről szól hiszen azt osztottak a játékvezetők nekik jo bőven. A tizenkettedik percben viszont a sok büntetés kőzepedte Daradics Csaba újra gólt szerzett a hazai gárda számára Sára Tibor átadásásbol.Daradics Csaba, Fejér Hunor segitségével a második harmad tiyennyolcadik percében megütőtte a mesterhármast jelentő harmadik golját.Igy az eredmény a második játékidő végére 5-0-ra változott a Progym javára.

Az egyetemisták első golja a harmadik harmad tizedik percéjig váratott magára amikor is Sador Stefan talált be Szakacs Szabolcs kapujába.A hazai gárda mérkőzésen szerzett utolso golját Csata Székely Hunor szerezte kihasználva egy újabb emberelőnyt az utolsó harmad tizennegyedik percében. Ezt kovetően Tanase Daniel profi módon jutatta a korongot Kémenes Balazs tanitványainak kapujába a mérkőzés vége előtt hat percel. Igy tehát a végeredmény  Progym-Sportul Studentesc Bucuresti  6-2.A büntetéseket illetően a Progym csapatának 14 míg az egyetemisták csapatának játékosai 58 percet töltöttek a büntetőpadon.

Összeállította: Frolo