2013. feb 01.

Dunărea – Progym: Minden el fog dőlni

írta: 91#Lacika
Dunărea – Progym: Minden el fog dőlni

Két olyan vereségen van túl a csapat, amelyből talán egyet sem érdemelt meg, a Steaua óriási szerencsével – és némi hátszéllel – vitte el a pontokat Gyergyószentmiklósról. Nem sok idő van a múlton rágódni, hisz ezen a hétvégén is hatalmas megpróbáltatás vár kedvenceinkre, a galaci meccsek fogják eldönteni, hogy álmodozzunk-e még az első négy hely valamelyikéről, vagy nyugodjunk bele a gondolatba, hogy nem sikerült. „Ciki-cakis” hétvégét akarunk!

galac_progym_elozetes2.jpg

Bizony minden fizikai és szellemi energiára szükség lesz ezeken a mérkőzéseken. Sorsdöntőek, és ez most nem vicc. A galaciak némileg nyugodtan várhatnak minket, még akkor is, ha legutóbb a Sportul is nyerni tudott ellenük. Na igen... Feltehetjük a kérdést, hogy ha egy Sportul képes nyerni Galacon, akkor mi miért ne tudnánk? Ez teljesen jogos, csak épp ha visszatekintünk a bajnokság eddigi eredményeire, akkor bizony eltűnhet az arcunkról az öntelt magabiztosság. Hatalmas körbeverés volt, Galac kétszer nyert Bukarestben a Steaua ellen, a Sportul nyert Galacon, mi pedig még az alapszakaszban voltunk jobbak a Steauánál, és a Dunărea elleni hazai macska-egér játékot sem kell elfelejteni.

Korábban Farkas Csaba is hangoztatta, nagyon sok az egyéni hiba, ez pedig a lelátóról is látszódott a Steaua elleni vereségek alkalmával (4-6, 2-3). Bízunk abban, hogy a fiúk kellőképpen motiváltak lesznek, Molnár Szabi és Mester (Szakács) életük meccseit fogják lehozni, Pál Zsombi és Nagy Levi csontropogtató formában lesznek, és persze abban, hogy ezúttal nem fogja senki „ellascărözni” az orrunk elől a győzelmet.

Mi jelen esetben nem tehetünk mást, minthogy a meccsek közben fellépünk a Facebookra, és hangot adunk az események által kiváltott véleményünknek. Mindent bele! Tegyétek oda fiúk! Hajrá Progym!!!