2014. jan 30.

Karcfalva piros-fehér köntöse

írta: 91#Lacika
Karcfalva piros-fehér köntöse

A kedvenc csapat jobbnál jobb eredményeket hoz, legalább 20 percet sorba kell állni a jegypénztárnál, egyre több szurkolói relikvia kerül elő, és már a Progymnál is van olyan játékos, akinek a vezetékneve úgy végződik, hogy -enko. Eleinte úgy tűnhet, túl szép, hogy igaz legyen, azonban jelenleg így állnak a dolgok a Progymunk háza táján, a rapslágerről pedig még nem is tettünk említést. Utoljára talán a MOL Ligás Dusan-érában voltak ilyen felfokozott izgalmi állapotok Progym-földön, ennek egy újabb bizonyítása az a tény, hogy csapatunk fanatikusabbnak mondható drukkerei a hétvégi karcfalvi fordulón is ott lesznek. Piros-fehér köntöst kap két nap erejéig Karcfalva, ennél már csak az lenne csodálatosabb, ha csapatunk mondjuk egy újabb 6 ponttal (ne legyünk túl nagyravágyóak) ajándékozna meg bennünket.

Minden esélyünk megvan a bizakodásra, már az előző fordulóban is simán begyűjthettük volna a maximális 9 pontot, azonban a harmadik meccsünket „ellascărăzték”, de így sem volt semmi okunk a csalódásra, nem is maradt el a házicsokieső. Még ilyen sok mérkőzés után is nehézkes az esélyekről beszélni, mert láthatjuk, nem mindig úgy alakul a végeredmény, ahogy annak a játék képe szerint történnie kellene. Az itthoni Sportul elleni meccs már több mint kötelező, Karcfalván pedig ismét nagy szükség lesz Buci az edzőnk szakértelmére, a játékosaink erőbedobására és reméljük, hogy több mint száz Progym-drukker torkának földöntúli teljesítményére.

progymbusz_1.jpgHokiiiibotooot seeej-haaaj...

Nem tudom, hogy hány piros-fehér szurkoló volt ott Csíkszeredában, amikor döntőbe jutottunk a szomszéd várban, de most azt a nézőszámot is meg tudjuk dönteni, és a gyergyói jégkorong történetének legnagyobb idegenbeli szurkolását érhetjük el. Csupán elhatározás kérdése. Szereted a jégkorongot? Ér neked annyit a Progym, hogy néhány kilométert megtéve győzelembe ordítsd a csapatot? Szerinted is csak közös összefogással építhetjük újjá azt, ami néhány éve összedőlni látszódott? Akkor nincs más dolgod, mint bemenni a jégpályánk irodájába, és felíratni a nevecskédet a listára. Hivatalos információk szerint eddig 94-en jelentkeztek, ami két busznyi győzelemre éhes Progym-drukkert jelent.

Most tényleg mindenkire szükség van. Csapatunk egy újabb 6 ponttal megerősítheti a második helyét, ez pedig sorsdöntő lehet a rájátszásba való bejutás szempontjából. Nagyon remélem, hogy szombatig én is megszabadulok ettől az influenzaféle torokreszelő akármitől, és együtt lehetünk ott a csapat mellett Karcfalván. Még egyszer egy dolgod van: feliratkozni a buszra, és szombaton, valamint vasárnap 13 órakor ott lenni a focipálya előtti téren. ui: ha van nálad, mez, sál, sapka, akármi, az semmiféleképpen nem hátrány.

Legyen a Progym hazai pályán Karcfalván!

Haaajrááá Progym!!!