2012. feb 09.

Mi miért nem tudunk ilyet?!

írta: 91#Lacika
Mi miért nem tudunk ilyet?!

Azzal kezdeném először is, hogy mit csinálunk rosszul, hogy a szurkolóink nem járnak meccsre, mint régebben pl a Mol liga kezdetén. Igen van erre példa, hogy 8000 néző van egy negyedik ligás meccsen, azt nem mondom, hogy nálunk is legyen 8000 ember, mert képtelenség lenne összehozni a gyergyói pályán, de lehetőségeinkhez mérten maximum 1000-1700 ember jól mutatna egy éledező Progym mellet.

Egy-két jó ötlet is megfordult a fejemben pld: úgy ifi, mint felnőtt meccsen helyezzünk el külön egy dobozt például, amibe a beletett pénzt a jégpálya felújítására fordítaná a vezetőség, ezzel az akcióval tudnánk egyben egy kimutatást készített, hogy kinek mennyire szívügye a gyergyói jégkorong. Hölgyek, Urak! Mutassunk példát, hogy kitartunk a mi kis bukdácsoló csapatunk mellet, akkor is mikor nem vagyunk fent a csúcson.

Csak lassan lépkedünk előre , ha az ellenfél elpáhol 8-9 góllal akkor is járjunk ki a mérkőzésekre minél többen és ne csak akkor jöjjünk mikor jól megy a csapatnak. A Bajen Fans IF is egy kicsi csapat Svédországban és a negyedik ligában játszik 8000 néző előtt, tőlük kell, hogy példát vegyünk és a szezon elkövetkezendő meccsein legyünk ott minél többen piros fehér mezben és szurkoljunk kedvenceinknek. Végezetül itt a link ahol mindez megtörténik.

Összeállította: Petya