2010. sze 07.

Nem lehet elvárás!

írta: 91#Lacika
Nem lehet elvárás!

     Ma, 17:30 órai kezdettel, csapatunk a Fenestelát fogadja hazai pályán. Annak ellenére, hogy a papírforma egyértelműen a vendégeknek kedvez, reméljük, hogy minél többen kilátogatnak majd a mérkőzésre.

     A barcasági gárda, nagyon sokat erősödött a tavalyhoz képest, ami a célkitűzéseikből is látszik. A tavalyi bronzérmes Brassó, ebben az idényben, mindhárom sorozatban döntőt szeretne játszani. (bajnokság, Románia Kupa, és MOL Liga)

     A Progymnál sajnos korántsem ilyen rózsás a helyzet. Csapatunk játékosainak, még egyetlen olyan edzése sem volt, amelyen a teljes keret részt vett. Nálunk is vannak új nevek de korántsem mondanak olyan sokat mint mai ellenfelünkké. Három fiatal csíkszeredai játékos lesz a Molnár Szabolcs és Csíki Csaba játékos-edzők átlal irányított csapat segítségére, ebben a szezonban. Név szerint András Norbert hátvéd, Béres Szilárd kapus, valamint Vaszi Szabolcs csatár.

     Tárgyalások folytak Gergely Attilával is, de a játékos, és csapatunk vezetősége, nem tudtak megegyezni, ami a fizetést illeti.

     Azt hiszem kijelenthetjük, hogy a mai mérkőzésen nem lehet elvárásunk csapatunkkal szemben, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell kimenni a mérkőzésre, sőt ezekben a nehéz pillanatokban is ott kell lenni! Hajrá Progym!!!