2014. jan 18.

Izgalom, verejték és ciki-caki

írta: 91#Lacika
Izgalom, verejték és ciki-caki

Olyan érzelmeket tapasztalhattunk meg ma este, amilyenekről a különböző nyugdíjasklubok tagjai tudnának mesélni nekünk, akik látták a tévében, amint Carlos Vasquez del Potrót megcsalja a háta mögött a felesége. Megint úgy kell összefoglalót írnom, hogy halvány lila gőzöm nincs a pályán történtekről, annyi biztos, hogy a srácok hatalmasat küzdöttek ma Galacon. Csapatunkkal együtt izzadt a Pointstreak is, ez azonban jelen pillanatban senkit nem érdekel. Galac–Progym 3-4!

Pontban 18 órakor rátapadtam a Pointstreak nevű weboldalra, negyedórán keresztül azonban csak annyit lehetett látni, hogy: Incalzire (Bemelegítés).
A galaciak már a 2. percben megszerezték a vezetést, Gergely találta meg az utat Molnár Szabi ketrecébe, azonban szerencsére gyorsan jött az egyenlítés, Hildebrand volt eredményes, majd hogy még szuperebb legyen az első 20 percünk, Csergő Hunika a vezetést is megszerezte. 1-2.

Az első harmad 16. percében bedöglött a szöveges közvetítés, hosszú ideig a Duna-partról érkező telefonos információkra hagyatkoztunk, a második harmadban pedig tovább tudtuk növelni az előnyt, ha Hildebrand így folytatja, gyorsan közönségkedvenc lehet Gyergyóban. 1-3. A kétgólos előny birtokában gondolom egy kicsit elvesztették a koncentrálást a mieink, Gergely, majd egy perccel később Geru is eredményes tudott lenni. 3-3. Úgy tűnik a galaci turné az új igazolásainké, két perccel a szünet előtt Nyerges talált be Viorelius Radulus ketrecébe, így ismét egygólos előnyünk birtokában mehettünk az öltözőbe. 3-4.

hilde.jpgHa így megy tovább, gyorsan megszeretjük

Az utolsó harmadra ismét feladta a Pointstreak, a 0-0-ás játékrészből következtetve hatalmas küzdelem folyhatott a jégen, a srácok azonban kibírták kapott gól nélkül, és győztesen szálltak le a jégről.

Dunărea Galaţi–Progym 3-4 (1-2, 2-2, 0-0), Gólszerzőink: Hildebrand 2, Csergő és Nyerges.

A rohockey.ro információ szerint összesen 410 szurkoló volt kíváncsi a mérkőzésre, ez semmiben nem közelíti meg azt, ami a hazai meccseinken szokott lenni. Ha holnap történne egy csoda, és a Steaua ellen is nyerni tudnánk, akkor egy olyan hétvégét zárnánk, amelyre régóta volt példa. A tényeket nézve minden esélyünk megvan a 100%-os teljesítményre, nekünk csak annyi dolgunk lesz, hogy hangosabban szurkoljunk az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon.

ui: hallottam néhány koppanást a garázstetőkön, feltételezem, hogy csak néhány ösztönösen kidobott házicsokiról van szó.