2017. sze 18.

Hát hogyne lenne közvetítés!

írta: 91#Lacika
Hát hogyne lenne közvetítés!

Az elmúlt napokban, hetekben a csapattal kapcsolatos kérdések mellett, folyamatosan témába került, hogy vajon az idei mérkőzéseket közvetíti-e a Keresztes Média? Nos, összedugtuk a fejünket, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy bizony ezt folytatni kellene, mivel a vártnál is nagyobb igény van rá. Lesz közvetítés, hát hogyne.

muuuu.jpg

A tavalyi rájátszásban elkezdett kezdeményezést folytatni kívánjuk az új idényben, sőt, idén nemcsak a rájátszást, hanem az alapszakaszbeli összecsapásokat is mutatjuk. Fontos itt kiemelni, hogy mindenki tudja: nem a hazai, hanem a Progym idegenbeli mérkőzéseiről beszélünk, azaz Csíkszereda, Brassó és Galac helyszínekről várhatóak közvetítések. Ezek fényében megjegyeznénk, hogy a keddi – Sportklub elleni – hazai mérkőzésről nem lesz élő közvetítés. 

Természetesen az idegenbeli mérkőzések „sugárzása” sem valósulhat meg az önök, a ti támogatásotok nélkül: a keddi mérkőzésen újra kitesszük a bejáratnál a dobozkánkat, így akinek tetszettek a tavalyi közvetítések, és fontosnak tartja, hogy idén is ugyanazt a minőséget tudjuk adni az idegenbeli meccsekről, az lehetőségeihez mérten támogathatja a kezdeményezésünket.

dbz.jpg

Hangsúlyoznánk, hogy így látatlanban nem tudjuk minden egyes idegenbeli meccs közvetítését megígérni, mivel mindhármunknak munkahelye van, és ebből kifolyólag nem biztos, hogy minden mérkőzésre elérünk majd. Természetesen ha nem tudunk közvetíteni egy-egy meccset, azt előre közöljük. Köszönjük előre is a támogatást, és hajrá Progym!

A Keresztes Média csapata