2015. dec 06.

György Róbert továbbra is szárnyal a Debrecenben

írta: 91#Lacika
György Róbert továbbra is szárnyal a Debrecenben

Lassan nem látunk ki a pókhálótól a blogon, ez azonban nem azt jelenti, hogy befejeződött a működés. Az elmúlt időszakban leginkább a csapat új hivatalos oldalával dolgoztunk, ezért tapasztalhattatok itt ekkora csendet. Továbbra is várjuk azok jelentkezését, akik segítenének a blog szerkesztésében, mert tényleg rosszul esne, ha meg kellene szüntetni a működését.

gyr.jpg

A csíkszeredai meccsekről nem igazán kívánunk beszélni, mivel egyikünk sem látta a jégen zajló eseményeket, így pedig ugyebár igencsak nehéz lenne. Vannak viszont jó hírek: a gyergyóalfalvi György Róbert továbbra sem akar leállni a ponttermeléssel, ami rendkívül örvendetes. A Debrecen U20-as csapatában szereplő játékos, szerdán az idény eddigi leggyorsabb gólját szerezte, 9 másodperccel a kezdést követően talált a Dunaújváros hálójába. A meccset a hajdúságiak nyerték 5-3-ra, György Róbert pedig két gólpasszt is jegyzett a találata mellé.

A fiatal támadó a 7. helyen áll a magyar U20-as bajnokság kanadai táblázatán, csapatában pedig egyelőre mind a magyar, mind az osztrák bajnokságban listavezető. „Az elsődleges célkitűzésem, hogy az élen végezzek a magyar bajnokság táblázatán, fontos lenne számomra. Komoly célt tűztem ki magamnak azzal, hogy beverekedjem magam a Debrecen MOL Ligás keretébe, és ez is sikerült. Napról napra keményen dolgozom, hisz a sportban csak így érhet el az ember sikereket” – mondta a játékos a blognak.