2010. már 19.

Még sikerülhet felzárkózni!

írta: 91#Lacika
Még sikerülhet felzárkózni!

Ma, 17:30-tól csapatunk nagyon fontos mérkőzést játszik, a harmadik helyért való küzdelem keretén belül.

A Progym legutóbbi mérkőzésén is bebizonyította, hogy méltó ellenfele a brassói Fenestelának. Mindössze egy kis szerencsén múlott, hogy nem sikerült a meglepetés. Ha ma csapatunk újra egy jó mérkőzést tudna játszani, és összejönne a győzelem, akkor fiaink az egyenlítés reményében utazhatnának Brassóba.

Ha a mai mérkőzést elveszíti csapatunk, akkor sajnos már csodára lenne szükség, a felzárkózáshoz. De ugye mindig optimista kell lenni, és bízni abban, hogy sikerülhet a győzelem! A legutóbbi mérkőzésen sajnos az tűnt fel, hogy nem tudunk szurkolni csapatunknak... Míg az ellenfél játékosait szídjuk, valamint a játékvezetőket, addig miért nem próbálunk meg szurkolni saját csapatunknak? Nem azért járunk ki meccsekre? Most lenne ifjú csapatunknak a legnagyobb szüksége ránk! Álljunk oda és legalább próbáljuk meg bíztatni őket!

A legutóbbi összecsapáson megsérült Molnár Zoltán, aki a második harmadban szenvedett egy csuklósérülést, és dícséretes, hogy hatalmas fájdalmak közepette is vállalta a játékot és vállalja ma is! A mai találkozón az egyetlen hiányzó még mindig Bálint Lóri, aki még nem tudja vállalni a játékot.

Újra emlékeztetek minden kedves szurkolót, aki nem tudná, hogy a csapatok a mai mérkőzés végén sem fognak majd egymással kezet! Csak is kizárólag a bronz csata utolsó összecsapásán.

Menjünk minél többen ma mérkőzésre és bíztassuk csapatunkat, hiszen még semmi nincs elveszve! Hajrá Gyergyó! Hajrá Progym!!!