2010. jún 22.

Vezetőség vs AMECO ???

írta: nL
Vezetőség vs AMECO ???

Érdeklődtünk a gyergyószentmiklósi Progym jégkorongszakosztály vezetőségétől, hogy hír vagy rémhír az-az összekötés, hogy az AMECO brikett gyár átvenné a csapatot.

 

Személyes beszélgetést folytattunk Köllő Zsolttal (Jede), aki  több konkrétummal is elénk állt a gyergyói pletykákkal szemben.

Ugye mindenki már hallott a „nagy” svájci AMECO Gyergyószentmiklós brikett gyár munka pontjával kapcsolatosan azt  a hírt, hogy az AMECO átvenné a teljes csapatot, jégpályát, vezetést, csak nem egyezik bele a jelenlegi vezetőség.

Na, hát ez így egy kicsit „pofátlanul” nézne ki, ha igaz lenne, mert akkor elgondolkoznánk, hogy milyen vezetői személyek tartsák fontosabbnak a saját széküket, minthogy a jégkorongot fejlesszék. Így itt pontosított Jede, „az AMECO céggel már a tavaly folytak tárgyalások, viszont arról szó sem volt, hogy átvennék a csapat irányítását. A gyergyószentmiklósi munkapont igazgatója Erős János személyében megjegyezném, hogy vezetői tag a Progym jégkorongszakosztályánál, így amivel tudnak, segítenek. Az elmúlt szezonban is a fűtésnek 90%-át ők állták, amivel az idén is a jégkorong mellett állnak. Az elnök, Kopacz Zoltán és a Polgármester személyesen beszélgettek a svájci AMECO nagyfőnökkel, hogy mivel lehetne még segíteni, de sajnos nem tudott ígérni semmit, mivel cége az elmúlt évben fejlesztési nagybefektetést hajtott végre és még nincs meg a profit belőle, amivel szponzorként tudná vállalni a gyergyószentmiklósi férfisportot”.

Szóval aki abban a tévhitben volt, hogy az AMECO átvenné, csak a vezetőség nem engedi, az akár személyesen is elbeszélgethet Kopacz Zoltán elnökkel, aki úgy vélekedett, hogy „nem csak az AMECO, hanem bármilyen cég ezzel a feltétellel állna a vezetőség elé, hogy „ÉN” átveszem az egészet, csak hagyjátok mi vezessük a saját elképzelésünk szerint, akkor nem hogy én (Zoltán) , hanem az egész vezetőség átadná a helyét.  Senki, aki nincs benne, nem tudja elképzelni, hogy milyen körülmények között  kell megteremteni e sportágnak egy szezont”.

Szóval ezzel remélem pontot lehet tenni ennek a rémhírnek a végére, hisz ha nem is az AMECO de van egy cég, aki a feltételébe ezt szabná meg akkor a vezetőségnek nincs kifogása. Csak jönne az a cég!