2010. sze 02.

Rajtra készen?!

írta: nL
Rajtra készen?!

Több és több új információ a csapat háza tájáról.

Kedvenc csapatunk vezetőitől tudtuk meg, hogy csapatunk bővül minden poszton. Ami ebben a szezonban nem igazán volt előre látható. Csapatunkat három csíkszeredai fiatal játékos igyekszik erősíteni, pontosabban Molnár Szabolcs és Szakács Szabolcs mellett újonc hálóőrünk Béres Szilárd, hátvéd poszton segít András Norbert, aki a román U20 válogatott tagja is, és nem utolsó sorban csatár poszton igyekszik gólt szerezni Vaszi Szabolcs, reméljük mindhárom játékosnak fog tetszeni fiatal dinamikus csapatunk, és reméljük szép, sok évet élnek meg  piros-fehér színekben.

Vezetőségünk még tárgyal Pál Zsomborral, aki az elmúlt szezont a brassói Fenestela 68 csapatánál töltötte, reméljük vele is sikerül megállapodni, és szerződést aláírni úgy ahogy a három fiatal csíkszeredai játékossal.

Nem utolsó sorban viszont jó hír számunkra, hogy Péter Zsolt marad a következő szezonban a Progymnál.

Akik meg már nagyon várják az idei év első találkozóját, azoknak szeretnék pontosítani, hogy a keddi mérkőzés Brassóval 17:30-tól kezdődik. (a szezonban mindvégig a mérkőzések úgy lesznek, hogy Kedden és Pénteken 17:30-tól, Vasárnap pedig 16:30-tól. A Vasárnapi mérkőzések azért vannak korábbra téve, mert a mérkőzések után mindig lesz szabadkorcsolyázás „publik”).