2012. feb 24.

Mi lesz veled drága csarnok???

írta: 91#Lacika
Mi lesz veled drága csarnok???

Biztosan sokunkban felvetődik az a kérdés, hogy mi lessz 2012-ben a jégpályánkkal sajnos csak találgatni tudunk, hogy fog-e működni vagy nem. A környéken élő emberek biztosan tudják, hogy anno a kommunizmus évei alatt nem volt könnyű felépíteni egy ilyen létesítményt.. Nagyon sok Gyergyó-medencei ember keze munkája van benne, az építésben.

Jelenleg üzemel még a jégpálya, de, hogy augusztusban újra fog-e azt már sokan kétlik. Sportszerető barátok mentsük meg  közösen  a jégpályánkat, és  ne hagyjuk sorsára,  helyezzünk el urnákat a városunk és a körülvevő falvaink több pontján, és adományainkat oda helyezzük bele. Az a sok kicsi, ami összegyűlne az is egy segítség.

Miért van az , hogy 2012-2013 között jégpályákat fognak befejezni és építeni az országban mi mért maradunk le róla valaki meg tudná ezt magyarázni nekünk szurkolóknak? Miért van az, hogy aki bekerül Bukarestbe a Román Jégkorong Szövetséghez, mint gyergyói polgár a kisujját sem mozdítaná, hogy haladjunk egy picit előre mi is ???!!! Nem akarok senkit sem megbántani, de a véleményem írtam le próbáljunk meg kimozdulni a holt pontról. Hajrá Gyergyó, Hajrá Progym!!!

írta: Petya